(23)

Livet efter psykisk vold

ljudbok


NÄr man gÞr sig fri af en psykisk voldelig partner, fÞlger der umiddelbart en fÞlelse af lettelse, men sÄ kommer det store arbejde med at bearbejde al den skade, krÊnkeren har pÄfÞrt. Ofte vil det fÞles, som om der var et liv fÞr og efter krÊnkeren, for noget er for evigt forandret. Men ligesom fugl FÞniks kan man rejse sig fra asken og skabe et godt liv.

Hvert Är udsÊttes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes ogsÄ usynlig vold, da den er svÊr at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gÊster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, sÄ den kan blive synliggjort, og sÄ folk kan se, at de ikke er alene, og at der er hÄb forude.

Christina Copty er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvsténdig praksis i Kþbenhavn, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes fþrste bog "Den svére kérlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, lþgner, elsker, krénker – om psykisk vold i parforholdet".


UpplÀsare: Christina Copty
LĂ€ngd: