(0)

Livet mellem livene: Hypnoterapi trin for trin

e-bok


Michael Newton er verdenskendt for sit spirituelle hypnosearbejde, der giver mennesker mulighed for at udforske deres Ändelige erindringer om Livet mellem livene. Hans fÞrste bÞger SjÊlerejser og SjÊleskÊbner har inspireret mange til selv at gÄ pÄ opdagelse for at sÞge viden om deres sjÊlevenner, Ändelige vejledere og formÄl med dette liv.

I Livet mellem livene afslÞrer Michael Newton for fÞrste gang sine metoder trin for trin, sÄ andre kan arbejde med dem. Han har skabt en praktisk grundbog bÄde for den professionelle hypnoterapeut og den almindelige lÊser.

Et centralt element i denne bog er metoderne, der kan frembringe en overbevidst trancetilstand, hvor man kan genkalde sig sin udÞdelige eksistens. NÄr opfattelsesevnen skÊrpes, er almindelige mennesker i stand til at finde deres egne svar pÄ de urgamle spÞrgsmÄl: Hvem er jeg?, Hvorfor er jeg her? og Hvor kommer jeg fra?

Michael Newton, Ph.d. i rÄdgivning og certificeret hypnoterapeut, forsÞgte i sin private praksis at hjÊlpe sine klienter med hverdagens problemer og opdagede ved et tilfÊlde metoder, der gav klienterne adgang til tidligere liv og til den Ändelige verden mellem de forskellige liv. Det viste sig, at klienterne fÞlte sig bedre hjulpet, nÄr de blev bragt hinsides deres oplevelser af tidligere liv og oplevede den dybt meningsfulde sjÊletilvÊrelse mellem livene. Livet mellem livene er en guide til, hvordan man fÄr adgang til sine Ändelige erindringer.