(10)

Livets gave

ljudbok och e-bok


Det er en varm majaften i San Francisco, og balsalen pÄ Hotel Ritz-Carlton glimter i lyset fra krystallysekronerne. Et glamourÞst selskab er samlet til et stort velgÞrenhedsbal. Aftenen er intet mindre end perfekt - lige indtil et voldsomt jordskÊlv rammer byen.

Alt er kaos, og mens San Francisco kÊmper for at komme pÄ fode igen, begynder en kÊdereaktion af begivenheder, der kommer til at berÞre fire vidt forskellige menneskers liv for evigt.

Sarah Sloane, der er gift med en stenrig finansmand, opdager, at katastrofen har afslĂžret mere om hendes mands forretninger, end godt er. Og hun er tvunget til at finde en indre styrke, som hun ikke anede, hun havde.

Den Grammy-vindende sangerinde Melanie Free har et sÊrdeles problematisk forhold til bÄde sin mor og sin kÊreste, men mÄske findes lykken slet ikke hos dem, der stÄr hende nÊrmest?

Everett Carson er tidligere krigskorrespondent, men hans indre dÊmoner har tvunget hans liv ned i gear. JordskÊlvet giver ham en ny chance, ikke mindst da han mÞder nonnen Maggie Kent. Hun kÊmper for at redde de overlevende fra katastrofen, men hvad hun ikke ved, er, at hun stÄr over for den stÞrste udfordring af alle: at leve op til sit kyskhedslÞfte



UpplÀsare: Vibeke Hastrup
LĂ€ngd: