(3)

Livstid

ljudbok och e-bok


Den ikoniske serie om den ildfulde og ambitiĂžse kriminalreporter Annika Bengtzon forandrede krimien som genre og gjorde Liza Marklund verdensberĂžmt.

En politimand findes myrdet i sin seng. Alt peger pÄ, at hans hustru, Julia, er morderen. Hun havde et motiv, hun var pÄ gerningsstedet, og mordvÄbnet er overstrÞet med hendes fingeraftryk. Efter en hurtigt overstÄet retssag idÞmmes hun fÊngsel for livstid af en enig jury. Men Julia hÊvder fortsat, at morderen var en ukendt kvinde, der trÊngte ind i deres hjem, og som ogsÄ har kidnappet parrets sÞn, en fireÄrig dreng, som har vÊret forsvundet siden mordnatten.

KvÀllspressens kriminalreporter Annika Bengtzon er en fjern bekendt af Julia, og hun kan ikke forestille sig, at kvinden skulle have myrdet sin egen familie. Selv befinder Annika sig i sit livs stÞrste krise. Hun er midt i en skilsmisse, og Thomas krÊver forÊldremyndigheden over deres fÊlles bÞrn. Som en flugt begraver Annika sig i arbejde og i efterforskningen af mordsagen.

Har Annikas personlige problemer gjort det af med hendes professionelle dÞmmekraft? Eller kan der vÊre tale om det stÞrste justitsmord i Sveriges historie? Sagens vigtigste spor mÄ vÊre at finde den fireÄrige dreng. DÞd eller i live.

Livstid er syvende bind i den prisbelĂžnnede krimiserie om Annika Bengtzon.


UpplÀsare: Julie Riis
LĂ€ngd: