(1)

Luderen fra Gomorra

ljudbok och e-bok


I Är 4693 er Jorden sÄ nedslidt og udpint, at den ikke lÊngere er beboelig for mennesker, og dens befolkning forlader den hastigt pÄ overfyldte rumskibe. Fey arbejder som luder pÄ et elektronisk bordel i en verden, hvor krop, fÞlelse og intellekt holdes skarpt adskilt. Samtidig fÞlger bogen politikeren Tukhalele og de fire besÊtningsmedlemmer pÄ rumskibet Jezabel II.

Luderen fra Gomorra er fĂžrste bind i serien Rummet uden tid, som Inge Eriksen modtog Science Fiction Cirklens litteraturpris for i 1986.

Inge Eriksens science fiction-serie "Rummet uden tid" foregÄr omkring Är 4700, hvor Jordens befolkning har vÊret nÞdt til at forlade den gamle udtjente planet og sprede sig ud i galaksen. Her lever folk et liv, hvor krop, fÞlelse og intellekt mÄ vÊre skarpt adskilt, for at man kan passe ind i samfundet.

Den danske forfatter Inge Eriksen (1935-2015) debuterede i 1975 med "KÊllinger i Danmark: agitationer fra ingenmandsland", og siden da udgav hun en lang rÊkke romaner i forskellige genrer sÄsom science fiction, realisme og kÊrlighedsromaner. Inge Eriksen var kendt som bÄde vÊrdikritiker, samfundsdebattÞr og feminist.