(0)

Luftalarm-morderen : En Max Heller-krimi

ljudbok och e-bok


Dresden, 1944: I den sidste krigsvinter hensÊtter en rÊkke grusomme kvindemord befolkningen i skrÊk og rÊdsel. Den feberagtige jagt pÄ gerningsmanden skaber uoverstigelige udfordringer for kriminalinspektÞr Max Meller. Da byen den 13. februar synker i grus under en altÞdelÊggende bomberegn, formoder man ogsÄ, at morderen er omkommet 


Uddrag af bogen

”SĂ„ ingen har vĂŠret herinde siden?” Heller var stoppet op og stirrede pĂ„ kroppen, mens han afsĂžgte gulvet for spor. Noget mĂ„tte der vĂŠre blevet efterladt mellem alt det stĂžv og olie. Blodet var stĂžrknet. Der havde dannet sig en sĂž, der slog revner som en udtĂžrret mudderpĂžl.

”Jeg har brug for lys herinde. Meget lys, og fotografen.”

”SĂ„ bliver vi nĂždt til at blĂŠnde vinduerne af.”

”FĂ„ det gjort.”

Betjenten nikkede og forsvandt. Heller betragtede kvinden. Hun sad op og havde hÊnderne bundet fast til arbejdsbordet med et stÊrkt reb, hendes arme var trukket ud, som var hun naglet til et kors. Hendes bluse og underskÞrt var blevet revet op og hendes nederdel med. Et stykke af det samme reb var blevet brugt til at binde hendes ben med. Hendes underkrop var fuldt synlig, hendes underbukser og lange strÞmper var trukket ned til anklerne. Hovedet hang ned pÄ brystet, og Heller kunne se nakken. Han gned sig over ansigtet igen.

Om forfatteren

Frank Goldammer, fĂždt 1975 i Dresden, er uddannet malermester, men begyndte at skrive romaner, da han var i begyndelsen af tyverne. Hans forelĂžbig fem bĂžger om kriminalinspektĂžr Max Heller har solgt mere end 150.000 eksemplarer alene i Tyskland.