(0)

Luftspejling over havet

e-bok


"NÄr vi er unge, stÄr fremtiden som en luftspejling over havet. NÄr vi bliver gamle er det vort liv, der stÄr der. Som en lutspejling. Hvad var drÞm, og hvad var realitet?"

Da Dinas far en dag fortÊller hende, at han vil gifte sig igen, bryder det hele sammen. Han mener, at de begge har brug for en kvinde i huset, og han beder Dina give Helene en chance. Men Dina fÞler sig sÄ tilovers og forrÄdt, at hun i stedet stikker af hjemmefra. Mens hun forsÞger at fÄ sit liv til at give mening, mÞder hun en klog gammel dame, der mÄske sidder med svaret.

Aase Hansen (1893-1981) var en dansk forfatter, oversĂŠtter, lĂŠrer og litterĂŠr konsulent. Hun blev uddannet cand.mag. i dansk, engelsk og tysk og arbejdede i en periode som folkeskolelĂŠrer og gymnasielĂŠrer. Aase Hansen debuterede som forfatter i 1929 med romanen "Ebba Berings studentertid", og siden blev det til en perlerĂŠkke af populĂŠre og anmelderroste romaner. I lĂžbet af sit liv modtog Aase Hansen en lang rĂŠkke legater og priser heriblandt Herman Bangs Mindelegat og produktionsprĂŠmier fra Statens Kunstfond.