(776)

Maan alla

ljudbok och e-bok


SynkkÀ salaisuus syvÀllÀ maan uumenissa.

Lukijoiden rakastama Ruth Galloway joutuu syvÀlle kammottavien rituaalisurmien sotkuun. ViehÀttÀvÀ brittisarja yhdistelee rikoksia, ihmissuhteita ja arkeologiaa.

Norwichin alla risteilevistĂ€ vanhoista kaivoskĂ€ytĂ€vistĂ€ löydetÀÀn ihmisluita. Luut on haudattu vastikÀÀn – ja sitĂ€ ennen ne on keitetty. Samaan aikaan poliisi tutkii asunnottoman naisen katoamista. Naisen sanotaan painuneen maan alle – mutta onko se vain sanonta? NykyÀÀn kaivoskĂ€ytĂ€vissĂ€ majailee asunnottomia, mutta niiden historiaan liittyy sekĂ€ rituaalisurmia ettĂ€ kannibalismia. Ruthin ja komisario Nelsonin on selvitettĂ€vĂ€ syvĂ€lle haudatut salaisuudet ennen kuin maa vaatii uuden uhrin.

Elly Griffiths tunnetaan arkeologi Ruth Gallowaysta kertovasta huippusuositusta dekkarisarjasta. Ennen kirjailijanuraansa hÀn työskenteli pitkÀÀn lastenkirjallisuuden parissa kustannusalalla. Idea Risteyskohdat-romaanista alkaneeseen sarjaan syntyi, kun Griffiths lomaili arkeologimiehensÀ kanssa Norfolkissa, missÀ rantoja reunustavat muinaiset pyhÀt marskimaat. Ruth Galloway -sarja on ollut suurmenestys ympÀri Eurooppa. Maan alla on sarjan yhdeksÀs osa.