(0)

Madam Dunk

e-bok


Madam Dunk var med til at Äbne danskernes Þjne for skÞnheden i gamle ting. Hun kom til at stÄ som banebryder for det fascinerende og Êstetiske i genbrug, sÄdan som vi kender det fra de talrige loppemarkeder og pÄ nettet.

GenbrugsbĂžlgen fĂžrte Madam Dunk til at designe tĂžj, og ti Ă„r senere var hun banebryder for den nye bĂžlge med romantiske bryllupper i smukke kreationer.

Som marskandiser, designer og dynamisk forretningskvinde var Madam Dunk en succes. I det fjerneste af dronningeriget vidste kvinder, hvem Madam Dunk var. Det var hende med de smukke kjoler. Hendes butik var den eneste forretning pÄ den tid, hvor man kunne finde selskabskjoler og brudeudstyr, der levede op til de vildeste drÞmme. Madam Dunk klÊdte kvinder i farver, mens moden var grÄ og sort.

Men bag designer-brandet var et usikkert og sĂžgende menneske.

Annie Dunch blev ofte stresset og fĂžlelsen af personlig utilstrĂŠkkelighed tilskyndede hende til at sĂžge efter noget mere og dybere i tilvĂŠrelsen.

Gennem selvoplevede spirituelle oplevelser, terapi og buddhisme fandt hun, hvad hun sÞgte efter. Uden sikkerhed for fremtiden solgte Annie Dunch forretningen i det indre KÞbenhavn og lever i dag et liv, baseret pÄ vÊrdier, der betyder noget for hende.

Annie Dunch har lÊrt at have tillid til sin skÊbne. Det indebÊrer at turde give slip pÄ sine vaner og tryghed, at have modet til at forandre.