(3)

Madame Burova

ljudbok och e-bok


Efter halvtreds Är i sin bod ved Brightons strandpromenade er Madame Burova klar til at trÊkke sig tilbage. Som tarotkortlÊser, hÄndlÊser og clairvoyant har hun tilbragt en livstid med at holde pÄ andres hemmeligheder, men for Imelda Burova har tavsheden haft sin pris.

Hun har set elskende og lĂžgnere, engle og djĂŠvle, drĂžmmere og fjolser; hendes kort har afslĂžret dem alle og hendes kort lyver aldrig. Men Madame Burova er udmattet af andre menneskers liv, deres spĂžgelser fra fortiden og deres hemmeligheder. Hun har dog for lĂŠnge siden afgivet et vigtigt lĂžfte, som hun er nĂždt til at opfylde, fĂžr hun kan trĂŠkke sig tilbage.

I London er en anden kvinde ogsÄ parat til en ny begyndelse. Billie har mistet sit universitetsjob, sit Êgteskab og sin plads i verden, da hun gÞr en opdagelse, der drager selve hendes identitet i tvivl. Fast besluttet pÄ at finde svar, mÄ hun fÞlge en sti, der mÄske, mÄske ikke, vil fÞre hende direkte til Madame Burovas dÞr.

I en fortĂŠlling, der spĂŠnder over mere end halvtreds Ă„r, fremmaner Ruth Hogan en magisk verden af 1970’ernes feriekolonier og gade-entertainere, excentrikere, skurke og helte, fortabte sjĂŠle og genfundne hjertevenner. Men fĂžrst og fremmest er det en kĂŠrlighedshistorie, der vil give genlyd gennem Ă„rtierne.


UpplÀsare: Ann Hjort
LĂ€ngd: