(5)

Magda vil selv bestemme

ljudbok och e-bok


Hvorfor er det de voksne, der skal bestemme hvor meget tÞj, man skal have pÄ, og hvor meget salt eller syltetÞj, der skal pÄ maden? Magda forstÄr det ikke. Hun forstÄr heller ikke, hvorfor voksne ikke hopper i vandpytter, og hvorfor man ikke bare kan lave sin egen hÞjtid, hvis man synes, at man fÄr for lidt chokolade.

Sammen med sin babysitter Nisse (som selvfĂžlgelig ikke er nogen rigtig nisse, men bare en helt almindelig mand) udfordrer Magda alle de uretfĂŠrdige regler, som de voksne hele tiden finder pĂ„ – og Nisse mĂ„ da ogsĂ„ indrĂžmme, at det for eksempel kan vĂŠre meget rart at gĂ„ rundt uden sokker pĂ„ om vinteren, og at det er super hyggeligt at have en dyne med pĂ„ stranden.

Magda vil selv bestemme er en ny humoristisk og genkendelig hÞjtlÊsningsbog til bÞrn i bÞrnehavealderen af forfatteren til Villads fra Valby. Her mÞder vi den fantasifulde og viljestÊrke Magda, som har en helt sÊrlig evne til at stille spÞrgsmÄl ved de fleste ting, de voksne siger - og ofte ender med at fÄ det prÊcis, som hun gerne vil have det. Magda er ogsÄ kendt fra billedbogen Hjemme hos mor fÄr jeg altid sushi.