(5)

Magtspillet

ljudbok och e-bok


Selv om den Harvard-uddannede Fiona Carson har vist sit vÊrd som administrerende direktÞr for National Technology Advancement, et hÞjteknologisk milliardfirma i Californien, stÄr hun stadig med udfordringer hver dag. Hun er en hengiven enlig mor, en strateg i verdensklasse og en benhÄrd forhandler. Hun tager sig tid til at vÊre sammen med sine bÞrn og er vant til en stressfyldt hverdag i en mandsdomineret verden.

Flere kilometer vĂŠk hĂžster Marshall Weston frugterne af sit arbejde. Ved hans side stĂ„r hans kone Liz – den perfekte trofĂŠkone, der har ofret sin karriere som advokat for at passe parrets tre bĂžrn og stĂžtte Marshall gennem alt. Glat, snu og upĂ„klagelig er Marshall den perfekte direktĂžr, men han har hemmeligheder, der kunne ĂždelĂŠgge hans liv pĂ„ et Ăžjeblik, hvis de kom frem.

Som mange kvinder i hendes position har Fiona ofret sit privatliv for sin karriere, mens Marshall flirter med katastrofen hver dag. Begge mÄ se deres fortid i Þjnene og holde dem, der er jaloux pÄ deres succes, fra livet. Deres liv som direktÞrer for topfirmaer har en hÞj pris. Men hvor hÞj en pris er de villig til at betale?

Danielle Steels gribende og fĂžlelsesladede roman udforsker det forfĂžrende og farlige ved magtens natur. Succes og grĂ„dighed, tillid og bedrag, kĂŠrlighed og tab – alt kommer til overfladen i dette fĂŠngslende drama.


UpplÀsare: Marian Friborg
LĂ€ngd: