(7)

Majas desserter

e-bok


Der er ikke noget sÄ dejligt som et godt mÄltid med venner og familie rundt om bordet. Desserten er den sÞde finale pÄ mÄltidet, og ekspert i det sÞde kÞkken, Maja Vase, synes, at vi bÞr give den meget mere fokus. Vi skal bruge vores fantasi og gÞre det til en leg i kÞkkenet at frembringe de lÊkreste desserter. Vi skal krÊse meget mere for desserten og spise meget mere af den.

Majas desserter er ikke kun bogen til den glade dessertamatÞr, der elsker enkle, overkommelige desserter. Der indgÄr bevidst meget fÄ ingredienser i hver opskrift, sÄ tilberedningen bliver enkel og overkommelig. Det er ogsÄ bogen til den mere ambitiÞse dessertnÞrd. Her er opskrifter pÄ is, mousser, cremer, ganacher, geléer, tÊrter, kager og knas, som du ikke kan leve uden. Bogen har ogsÄ masser af tips og tricks til smarte teknikker og uundvÊrligt grej.

Maja tager lĂŠseren i hĂ„nden og viser, hvordan man med fĂ„ og enkle elementer – og lidt hindbĂŠrstĂžv – kan skabe de skĂžnneste desserter. Hendes smukke, enkle stil og brĂŠndende passion gennemsyrer hele bogen.

Denne bog er hendes kĂŠrlighedserklĂŠring til desserten.