(10)

Mand og barn

ljudbok och e-bok


Vibe har altid vÊret alene med sin datter LÊrke, der nu er fire Är. Gennem Ärene har Vibe prÞvet at finde sig tilpas i livet som enlig mor, hun vil gerne vÊre en stÊrk, selvstÊndig kvinde. Men det er bare, som om der mangler noget. Eller: Der mangler nogen. Vibes lÊngsel bliver stÊrkere i takt med, at hendes veninder begynder at slÄ sig til ro med mand og barn.

Vibe arbejder i kommunikationsafdelingen pÄ et teater i Aarhus og vil gerne selv en gang skrive et teaterstykke for bÞrn om drÞmmestÞvet, der bestemmer, hvad man drÞmmer. Men kan Vibe selv acceptere sine egne stÞvede drÞmme?

En dag mĂžder hun Adam. Han er faktisk den perfekte mand. Da de har vĂŠret kĂŠrester et stykke tid, arrangerer han en dejlig ferie for dem alle tre: en uge pĂ„ et lĂŠkkert hotel i Egypten med kids’ club, spa-afdeling og det hele. Vibe tager af sted med en velpakket kuffert og hĂžje forventninger, ikke mindst til sig selv. Og til sin fireĂ„rige datter, men LĂŠrke gider ikke sidde pĂŠnt ved bordet eller sove til middag. Det kan Adam ikke forstĂ„. Men da de mĂžder en familie fra Adams fortid pĂ„ hotellet, er der noget, Vibe endelig forstĂ„r.

Mand og barn er en roman om kĂŠrlighed til en mand og til et barn. Puk Qvortrup skriver genkendeligt, empatisk, knivskarpt og bestemt ikke uden humor om den store, helt almindelige drĂžm om at bringe en (ny) familie anno 2022 sammen. Og om at finde sig selv.