(0)

Manden der af og til var der

e-bok


"Gravid er han ikke. Men kvalme har han – og en sygelig trang til lakrids. Léngsel efter en mþrk smag. Og en total skepsis ligger som en mþrk skygge over hele dagen.

Lufthavnen ligner fuldstÊndig en lufthavn. Teo ser flere cigarformede, sÞlvskinnende genstande pÄ himmelen, da han sammen med Vera stÄr af bussen foran hallerne. Man har anbragt transportvogne til kufferter allevegne. De dobbelte glasdÞre glider til side foran dem uden at lade sig mÊrke med noget og afslÞrer en tilsyneladende fuldstÊndigt autentisk afgangshal."

I "Manden der af og til var der" mĂžder vi Teo, der desperat forsĂžger at holde fast i noget, uden helt at vide, hvad der er virkeligt, og hvad der er fantasi. Der bliver sat spĂžrgsmĂ„lstegn ved alt og alle. Ved skuespillerinden Vera, der mĂ„ske – mĂ„ske ikke – er en rigtig del af hans liv. Ved faren, der mĂ„ske – mĂ„ske ikke – er flyttet ind i hans lejlighed.

Claus Senderovitz (f. 1947) er en dansk forfatter, der isĂŠr er kendt for sine mange letlĂŠselige bĂžrnebĂžger. Claus Senderovitz fik sin litterĂŠre debut med bogen "GĂ„ i dybden, spring ned i kviksandet" i 1969 og har siden modtaget adskillige legater fra Statens Kunstfond til sit arbejde.