(3)

Manden fra Skibbereen

e-bok


Crispin Mayo kendte intet til revolverens lov. Han var kommet fra Irland for at sĂžge lykken i det store land mod vest – og det eneste han havde at forsvare sig med, var et par stĂŠrke nĂŠver. SpĂžrgsmĂ„let var, om det var nok til at klare en bande morderiske banditter.

PĂ„ den anden side mente han ikke, at deres forbrydelser kunne vĂŠre hans problem – ikke fĂžr en kĂŠk lille kvinde fik ham pĂ„ andre tanker, da hun bad om hans hjĂŠlp til at finde sin far, som banditterne havde kidnappet 


Louis L‘Amour (1908-1988) var en af USAs mest populĂŠre storytellers med sine rĂ„ og underholdende fortĂŠllinger fra det vilde vesten. Louis L‘Amour skrev omkring 100 romaner, som alle strĂžg ind pĂ„ de amerikanske bestsellerlister. Louis L‘Amour voksede op i North Dakota og ville selv vĂŠre en trovĂŠrdig karakter i sit farverige western-univers. Hans store kĂŠrlighed til naturen og lĂžbende historiske research gav ham indsigt i og forstĂ„else for livets udfordringer i det barske nordamerikanske grĂŠnseland.