(0)

Manden som kvinderne elskede - Bror Blixens liv

e-bok


Denne bog drager lĂŠseren ind i tryllekredsen omkring Kenyas mest berĂžmte "White Hunter". Bror Blixens liv var en ubrudt kĂŠde af hĂžjdepunkter som safarileder, storvildts-jĂŠger og opdagelsesrejsende – ikke blot i Kenya, men over hele det 'sorte kontinent'. UmĂŠttelig af oplevelser kaster den adelige svenske verdensmand sig ind i alle slags strabadser og farer. Han gennemlever 1. verdenskrig fra sin farm i Kenya og gĂ„r som noget selvfĂžlgeligt ind i det humanitĂŠre arbejde under 2. verdenskrig. Blandt hans mange verdensberĂžmte venner er prinsen af Wales og Ernest Hemingway – sidstnĂŠvnte gjorde Bror Blixen til model for sin klassiske mandige romanfigur. Sammen med en tredje ven var Blixen i Ăžvrigt den fĂžrste til at krydse Sahara Ăžrkenen i en almindelig personbil – sĂ„dan nĂŠrmest ved et tilfĂŠlde!

Gennem hele sit eventyrlige liv strĂ„ler Bror Blixens afslappede mandlige charme, der betager og bedĂ„rer enhver kvinde, han kommer i forbindelse med. Hans uovertrufne ‘kvindetĂŠkke‘ fĂ„r da ogsĂ„ en nĂŠr ven af Bror Blixen til at advare om, at det farligste dyr i Afrika er Blixen selv!

I Ulf Aschans intenst medrivende, romanagtige biografi fremstÄr Bror Blixen i fuld stÞrrelse som den fascinerende og rigt facetteret personlighed, han var.

Ulf Aschan er en svensk forfatter. Han har skrevet bogen "Manden som kvinderne elskede. Bror Blixens liv" om sin gudfar, Bror Blixen. Bogen er oversat til flere sprog.