(0)

Manifest for kvinder

ljudbok


"PĂ„ den ene side er bogen en opfordring til at starte den nĂŠste bĂžlge i kvindebevĂŠgelsen, som er feminin i sin essens, som insisterer pĂ„ at vĂŠre lige med mĂŠnd – ikke ens, som er uden vrede og kamp, men til gengĂŠld fuld af hĂ„b og kĂŠrlighed. Bogen er en vĂŠkkelse af spiritualitet, hjerte og sjĂŠl. Bogen har et anstrĂžg af noget universelt, som rĂŠkker langt ud over det individuelle, en appel, der taler til et hvert menneskes hĂžjere Selv i bĂ„de mĂŠnd og kvinder. Derfor er det en vigtig bog."

- Lars Muhl, forfatter og musiker

"Jeg giver bogen seks stjerner for dens Êrinde. Andre fire store stjerner gives for dens evne til at skubbe til - og rykke pÄ mig."

Alexandra Krautwald, BĂžrsen-blogger, Managing director og forfatter

Denne bogs ĂŠrinde er, at det skal vĂŠre mere frit at vĂŠre kvinde og mand. Og at vi skal vĂŠre bevidste om og have viden om, hvorfor vi lever som vi gĂžr og tager de valg, vi gĂžr. Bogen opfordrer til, at du er med til at starte den nĂŠste bĂžlge i kvindebevĂŠgelsen, som er:

Er feminin i sin essens.

Insisterer pÄ at vÊre lige med mÊnd - ikke ens.

Er uden vrede og kamp – og fuld af hĂ„b og kĂŠrlighed.

VĂŠkker din spiritualitet, dit hjerte og din sjĂŠl.

Kalder pÄ, at et globalt skift er nÞdvendigt.

Det er tid til, at du finder ind til dig selv igen.

Og fra den indre bevÊgelse kan du skabe en ydre bÞlge sammen med andre kvinder. En bÞlge, hvor du og andre kvinder gÄr forrest. En bÞlge, der gÞr os bevidste om eksisterende samfundsstrukturer, Þkonomisk tÊnkning, religiÞse dogmer og en manipuleret verdenshistorie.

Birgitte Baadegaard er uddannet cand.merc., NLP master og executive coach. En rejse alene til Peru gav afsĂŠt til et nyt stĂ„sted i livet – og til denne bog.