(3)

Maria - Forelsket

ljudbok och e-bok


"Der var hele tiden en spÊnding mellem dem, underforstÄende meninger i ordene, hemmelige budskaber i tonefald og pauser. De var pÄ bÞlgelÊngde med hinanden og opfattede hinandens signaler. Men de var ikke sikre pÄ hinanden."

Maria er 22 Ă„r, journalistelev og stormende forelsket i Torkel. Hun har hele livet for sig. Hun er lykkelig ... og forvirret, for at leve er det svĂŠreste af alt. Samtidig spĂžger bekymringen for, at hendes mor er mere syg, end hun vil vĂŠre ved, og tanken gĂžr det svĂŠrt at overgive sig helt til forelskelsen.

Den svenske forfatter Hans-Eric Hellberg (f. 1927) har skrevet en lang rĂŠkke bĂžrne- og ungdomsbĂžger. Da han var barn, blev han trĂŠt af altid at lĂŠse bĂžrnebĂžger om helte, der finder skjulte skatte og besejrer fjender, og han besluttede sig for selv at skrive de bĂžger, han ville have lyst til at lĂŠse, da han var barn. Hans-Eric Hellbergs bĂžger handler ofte om halvstore bĂžrn og om det svĂŠre sted mellem at vĂŠre barn og voksen, og om de mange tanker og fĂžlelser, der hĂžrer med.


UpplÀsare: Tacha Elung
LĂ€ngd: