(0)

Mariam

ljudbok och e-bok


En dramatisk rejse gennem de glamourÞse adelskredse i 1800-tallets Skandinavien. Inspireret af Jane Austens romaner gÄr viljestÊrke kvinder pÄ jagt efter kÊrlighed, lykke og selvstÊndighed.

Adelsmanden Benjamin Solina bliver bortfÞrt, og hans modige sÞster, Mariam, er fast besluttet pÄ at finde ham. Men der er tale om et stÞrre komplot, og Mariam mÄ sÞge hjÊlp hos bÄde den svenske kronprins og den danske baron MÄnestjerne. Kan hun stole pÄ baronen med de sÞlvfarvede Þjne, som virker sÄ underligt velkendte?

Adelskvinden Susanna er stadig ugift, og hendes omgivelser forventer et snarligt bryllup. Men Susanna har nok at se til i sin rolle som adelig ĂŠgteskabsmĂŠgler og som leder af en bogklub, der diskuterer Jane Austens nye vĂŠrk Emma. Og hvilken mand ville overhovedet kunne tolerere hendes lyssky foretagender?

Mariam og Susanna befinder sig med ét pÄ en hÊsblÊsende fÊrd gennem sladdervorne selskaber, politiske kriser og kÊrlighedens vildnis. Samtidig ynder de at lÞsne de bÄnd, som truer med at kvÊle unge adelskvinder.

Mariam er tredje selvstĂŠndige bind i den medrivende og romantiske serie SilkesĂžstre.


UpplÀsare: Vibeke Hastrup
LĂ€ngd: