(38)

Marskens mysterier

ljudbok och e-bok


PÄ sit dÞdsleje har kriminalkommissÊr Nikki Galenas far efterladt hende med en sidste bÞn: Find Eve! Hvem er denne Eve, som hun aldrig har hÞrt om? Samtidig med at hun skal opklare det personlige mysterium, bliver Nikki og hendes hold af efterforskere sat til at opklare fundet af en hÄrdt kvÊstet ung mand i en kÊlderskakt pÄ en forladt flyvestation.

OmrÄdet omkring flyvestationen er ifÞlge de lokale hjemsÞgt, og der er observeret mystiske lys og lyde derude om natten. En gruppe lokale historieentusiaster er mere end villige til at hjÊlpe politiet med at afdÊkke, hvad der gemmer sig bÄde over og under jorden i de gamle bunkere.

Mens den tilskadekomne svĂŠver mellem liv og dĂžd med vagter ved sin side, indledes en efterforskning, der hurtigt griber om sig og gĂžr den lille politistation til centrum for alles opmĂŠrksomhed. Opklaringen af begge mysterier fĂžrer til rystende opdagelser og bringer Nikki og hele hendes team i livsfare.

MARSKENS MYSTERIER er fjerde bind i Nikki Galenaserien, der foregÄr i den fiktive by Greenborough i omrÄdet The Fens nord for Cambridge. Et stort, fladt marskomrÄde, kendt for sine hyggelige smÄbyer, hvor alle kender alle, og for den tÊtte tÄge, der pludselig kan lÊgge sig over landskabet.