(730)

Mascha

ljudbok och e-bok


En inspirerende livsberetning om en stĂŠrk kvinde, der altid har turde tĂŠnke stort og ikke blot griber chancerne, men skaber dem selv. Lydbogen er indlĂŠst af Mascha Vang selv.

Mascha er fortĂŠllingen om en pige, derer vokset op i en lille flĂŠkke i Nordjylland. Fra sit barndomsvĂŠrelse sad hun og gloede ud over markerne og drĂžmte sig langt vĂŠk – til L.A., til KĂžbenhavn – bare sĂ„ langt vĂŠk fra Jylland, hun kunne komme. Det er fortĂŠllingen om den kĂžnne, lyshĂ„rede pige, der blev berĂžmt for sin medvirken i den fĂžrste danske sĂŠson af realityprogrammet Paradise Hotel, kendt som en af Danmarks stĂžrste pin up-modeller og elsket som blogger og influencer.

Mascha er historien om at give fanden i, hvad folk tĂŠnker, og om at gĂ„ sine egne veje. Om at skabe sit eget forretningsimperium, vĂŠre Danmarks mest googlede person og om hele tiden at vĂŠre i bevĂŠgelse og aldrig stĂ„ stille. Det er ogsĂ„ historien om at blive enlig mor, miste fodfĂŠstet og lande igen. Om at leve med smertefulde migrĂŠneanfald pĂ„ grund af et trafi kuheld som ung og om at bide smerten i sig og kĂŠmpe pĂ„ trods. Det er en bog om kĂŠrlighed og mĂŠnd. Om god gammeldags snusfornuft – om at arbejde sig op nedefra, vĂŠre fri og Ăžkonomisk uafhĂŠngig. I 2017 solgte hun millionforretningen Blogly, som er et bloggernetvĂŠrk.

Det her er fortĂŠllingen om Mascha Vang.


UpplÀsare: Mascha Vang
LĂ€ngd: