(0)

Med alt betalt

e-bok


Marias forsikringsmand, Palle F. Larsen, har startet kompagniskab med en tyrkisk ejendomshandler i Alanya og Þnsker, at hun bliver en del af det tyrkiske ferieparadis. Derfor kommer han med et sÊrligt favorabelt tilbud, som hun og tvillingerne begejstres over. Det er isÊr belejligt for datteren Sofie, der er blevet stormende forelsket i en tyrkisk tjener. Da de kommer hjem fra ferien, fÄr Maria sit hyr med eksmanden, Per, der stiller sig helt uforstÄende over for Sofies forelskelse og kÞbet af lejligheden. Men intet af det kan slÄ Maria ud.

Et halvt Är senere fÄr hun et besÞg, der kommer til at vende op og ned pÄ hendes fremtidsdrÞmme. En ensom og opslidende jagt pÄ sandheden starter. SpÞrgsmÄlet er: Hvor langt vil hun gÄ?

Uddrag af bogen

“Davs,” siger hun og skal til at forlénge sétningen, da den hþje afbryder.

“Er du Maria Vallentin Sþrensen?”

Hun sĂŠtter en fed streg over Jehovas Vidner.

Lyden af den mĂžrke – noget indremissionske – tone, hvormed hendes navn bliver udtalt, fĂ„r hende til straks at visualisere tvillingernes navne i sireneblĂ„ blink. Hjertet lĂžber nu som en prĂŠriehund i brystet. “Ja, det er mig.” Den pludselige tĂžrhed i munden gĂžr hendes stemme mĂŠrkelig fremmedartet. Hendes Ăžjne flakker fra den ene til den anden og lander pĂ„ ham, der havde stillet spĂžrgsmĂ„let. “Er der sket noget?” spĂžrger hun lavmĂŠlt.

“Kan vi tale indenfor?”

Hun nikker. “Naturligvis.”

Om forfatteren

MARIANNE JOENSEN, f. 1964, har tidligere arbejdet i DSB og Banestyrelsen som indkĂžber af banemateriel m.m. Hun debuterede i 2012 med romanen KĂŠrlighed i indkĂžbskurven og som foredragsholder. I dag arbejder hun sidelĂžbende med skriverierne i NĂžrkjĂŠr Knap Design og Innovation i Farum.