(0)

Med bue og pil: Jagthistorier

e-bok


Jagt med bue og pil er anderledes end traditionel jagt. Det er svÊrere, fordi jÊgeren helst skal ind pÄ 20 meter af det dyr, der skal nedlÊgges. I modsÊtning til riffeljagt, sÄ er der ingen hÞje lyde forbundet med buejagt - og med buen skal man levere al kraften selv. NÊrheden og stilheden giver en fÞlelse af samhÞrighed med dyret og med den natur, man jager i.

"At trÊkke buen og levere et godt skud er smukt - nÊsten som jeg tror en balletdanser fÞler et vanskeligt spring, nÄr det lykkes," forklarer forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky.

Med bue og pil er Riebnitzskys egne jagtoplevelser fra hendes fÞrste ture ud med buen i 2013 til i dag. Her er bÄde de bevÊgende, de spÊndende og de virkelig nervepirrende jagtoplevelser i den danske natur. Historier, der kan lÊses af jÊgere og af alle med interesse for natur og naturoplevelser.

Anne-Cathrine Riebnitzsky er, foruden en ivrig buejÊger, ogsÄ prisbelÞnnet forfatter, tidligere soldat, faldskÊrmsspringer og medlem af Kvindelige Eventyreres klub.