(6)

Michael Strunge: En biografi

ljudbok och e-bok


30 Är efter sin tragisk tidlige dÞd er Michael Strunge stadig en af landets mest populÊre digtere. For Michael Strunge flÞd digtningen og virkeligheden ofte sammen. Det var hans styrke og svaghed. Det blev hans skÊbne. I dette smalle spor trÄdte mennesket Michael Strunge frem. Det samme gÞr hans myte.

Biografien MICHAEL STRUNGE – DIGTNING OG VIRKELIGHED er fortĂŠllingen om digterens liv og vĂŠrk baseret pĂ„ hans egne udgivelser og det store kildemateriale af efterladte tekster, breve, artikler, tv- og radioudsendelser. Samt ikke mindst mange timers personlig samtale med de mennesker, der var tĂŠttest pĂ„ Michael Strunge; familie, venner, kĂŠrester og kollegaer.

Biografien er samtidig et billede af en tid: 70’ernes og 80’ernes danske samfunds- og kulturliv. Her optrĂŠder blandt andre kulturpersonligheder som Poul Borum, SĂžren Ulrik Thomsen, F.P. Jac, Dan TurĂšll, Klaus Rifbjerg og Pia Tafdrup i en personlig og farverig fortĂŠlling om opvĂŠksten i Hvidovre, de tidlige digterambitioner og den senere sĂ„ stormombruste forfatterkarriere.


UpplÀsare: Ken Vedsegaard
LĂ€ngd: