(0)

Midt iblandt os er Guds rige

e-bok


I "Midt iblandt os er Guds rige" fortĂŠller sytten personer om de kristne Ă„benbaringer, der i en eller anden form har ĂŠndret deres liv.

Bogen indeholder fĂžlgende tekster:

Angsten er over mig ; De sidste tyve Är har de haft mange navne ; Den almÊgtige Gud ; Det er lige meget ; Et mishandlet menneskebarn mÞder Jesus ; Flyet til Polen i de fjerne tressere ; Fra rigdom til ufaglÊrt arbejde ; I dag ; I depressionens golde mÄnelandskab ; Jeg elsker dig, siger vi til hinanden ; Jeg er frelst siger nogle ; Jeg har lÞjet ; Midt i smÞrhullet ; Min dÞde storebrors smÞrebrÊt ; Skylden er en klam sengefÊlle ; Vandet er uden for vinduet ; Vi sidder i den mÞrke vinteraften.

Charlotte Strandgaard, fĂždt 1943, prisbelĂžnnet dansk forfatter. Forfatterskabet tĂŠller bĂ„de digte, prosa, debatbĂžger, skuespil, film og radio. I det tematiske centrum for forfatterskabet stĂ„r det, der er svĂŠrt at tale og kampen for kvinders ret til egen krop, ligestilling mellem kĂžnnene og bekĂŠmpelsen af ulighed. Genstand for fortĂŠllingerne er de liv, der leves i samfundets periferi og de stemmer, der ikke bliver hĂžrt. Charlotte Strandgaard arbejder pĂ„ at skabe forstĂ„else mellem samfundets udstĂždte og samfundets stĂžtter – ogsĂ„ politisk og aktivistisk – og er sĂ„ledes bĂ„de privat og professionelt bĂ„ret frem af et socialt engagement og en vilje til indlevelse i andre skĂŠbner og miljĂžer.