(0)

Mielikuvitusmurha

e-bok


Moniulotteinen psykologinen jÀnnitysromaani, jossa lukija viedÀÀn sisÀlle tappajan mielen syövereihin. Kun kukaan ei rakasta eikÀ arvosta lahjakasta nuorta arkkitehtia Joonas Rantaa, lohtua saa vain mielikuvituksesta, jonka tÀyttÀvÀt ajatukset murhasta.

Vihan kohteita on useita. Yli-itsevarma halveksuttava toimitusjohtaja korvaa entisen, Joonaksen suuresti kunnioittaman, esimiehen vanhan Kirkko-Mannilan. Työpaikalla vakoillaan ja vihjaillaan kiristyksellÀ. ElÀmÀn pilaamiseen löytyy monta muutakin vaikuttajaa. Sihteeri ja hössöttÀvÀ sisustussuunnittelija koettelevat kÀrsivÀllisyyttÀ. Kultalusikka suussa syntynyt Ossi saattaa vaarantaa koko arkkitehdin toimeentulon rikkaan isÀnsÀ avustuksella ja haksahdus juoksutytön kanssa viedÀ oikeuteen. Kaiken kukkuraksi petolliset naisystÀvÀt hylkÀÀvÀt, ja kyseisten viehÀttÀvien neitosten rakastajat lietsovat Joonaksen raivoisaan mustasukkaisuuteen.

EntÀpÀ, jos syyllinen ei enÀÀ olisi pilaamassa arkkitehdin työmotivaatiota ja yksityiselÀmÀÀ? Tappoajatukset auttavat masennukseen ja unettomuuteen, mutta eihÀn henkirikosta voi tehdÀ. Ei missÀÀn tapauksessa! Vai voiko, jos oikeudenmukaisuutta ei muulla tavalla saa eikÀ koskaan enÀÀ voi nauttia mistÀÀn?

Mielikuvitusmurha on kirjailijanimellÀ Arna Tuuli esiintyvÀn kirjailijan toinen jÀnnitysromaani. HÀnen ensimmÀinen romaaninsa YstÀvÀpiiri julkaistiin e-kirjana vuonna 2011 ja painettuna kevÀÀllÀ 2012. Kirja sai erinomaiset arvostelut mm. Suomen Dekkariseuran Ruumiin Kulttuuri -lehdessÀ 1/2013. Arna Tuuli kirjoittaa myös lasten- ja nuortenkirjoja yhdessÀ tyttÀrensÀ kanssa.