(4)

Mig og min familie. Store flyttedag: Mig og min familie 2

ljudbok och e-bok


FĂžr var Rose enebarn. Nu har hun en stor familie. Hun deler ikke gener med ret mange af dem, men de er der for hende, og hun er der for dem.

I Mig og min familie. Store flyttedag fortsĂŠtter Anja Hitz sin varme fortĂŠlling om enebarnet Rose og hendes store, skĂžre sammenbragte familie.

Rose og hendes mor flytter ind hos Frank og hans fem bÞrn, og det krÊver bÄde oprydning og ombygning, velvillighed, kompromisser og humor at fÄ alle familiens medlemmer og en bortkommet hund til at finde sig til rette under samme tag.

Mig og min familie. Store flyttedag er andet bind i serien om Rose. En sjov, uhĂžjtidelig og kĂŠrlig fortĂŠlling om familier i forandring.

Pressen skriver:

»Uanset om man som lÊser kan genkende situationen eller ej, er det ikke svÊrt at forstÄ, hvorfor det kan vÊre bÄde spÊndende, sjovt og svÊrt at lave en ny familie.«

– Frederikke Winther, Weekendavisen

»Hverdagen i papfamilien her er for en gangs skyld hverken tung, konfliktfyldt eller trist, det er en munter og medlevende fortÊlling om ombygning, opbygning og oprydning i sÄvel familien som i huset.«

– Bodil Christensen, Nordjyske