(2)

Min chef er ogginok

ljudbok


Livet som selvstĂŠndig kan vĂŠre barske lĂžjer – isĂŠr i en enkeltmandsvirksomhed, hvor chefen ikke har styr på noget som helst.

Ineffektive teambuildingkurser, problemer med ulovligt fravĂŠr, hårde lĂžnsamtaler og en julefrokost, der kĂžrer af sporet. Intet bliver glemt, og ingen bliver sparet, når forfatter Lars Henriksen med stor selvironi fortĂŠller om sit liv som ejer af en enkeltmandsvirksomhed.

I en rĂŠkke nedslag fra dagligdagen stikker han til det kontrollerede liv som lĂžnslave, han har forladt, men klager lige så meget over de mange urimeligheder ved nu at vĂŠre alene om det hele. Teksterne er et udvalg fra den fĂžljeton, Lars Henriksen skriver på de sociale medier under overskriften #livetienkeltmandsvirksomheden.

Bogen er en latterindsprĂžjtning, men også et eksempel til skrĂŠk og advarsel for alle selvstĂŠndige og dem, der overvejer at blive det.

"Du ender jo med at få den chef, du fortjener," udtaler Lars Henriksen med bĂŠven i stemmen.

Lars Henriksen er uddannet journalist og har udgivet syv bĂžger. Siden 2019 har han drevet enkeltmandsvirksomheden livssporet.dk, hvor han skriver folks livshistorie. SidelĂžbende har han skrevet indlĂŠg pĂ„ de sociale medier under #livetienkeltmandsvirksomheden om de mange trĂŠngsler, han mĂžder – og om sin chef, der bestemmer alt for meget og har styr pĂ„ alt for lidt


UpplÀsare: Mathias Elmose
LĂ€ngd: