(227)

Min historie

ljudbok och e-bok


Michelle Obama er en af vor tids mest ikoniske og spĂŠndende kvinder. Som USA’s fĂžrstedame – og den fĂžrste afroamerikanske fĂžrstedame – var hun med til at skabe det mest imĂždekommende og rummelige Hvide Hus i historien, samtidig med at hun etablerede sig som en stĂŠrk fortaler for kvinder og piger i USA og rundtomkring i verden. Hun har vĂŠret med til pĂ„ afgĂžrende vis at ĂŠndre den mĂ„de, familier strĂŠber efter et sundere og mere aktivt liv, og hun stod ved sin mands side, da han fĂžrte Amerika gennem nogle af de mest dramatiske Ăžjeblikke. Undervejs viste hun os et par dansetrin, sejrede i Carpool Karaoke og opdragede to dĂžtre med begge ben pĂ„ jorden pĂ„ trods af en ubarmhjertig mediebevĂ„genhed.

Erindringerne er fascinerende historiefortĂŠlling og rummer ogsĂ„ dybe refleksioner. Michelle Obama inviterer lĂŠserne ind i sin verden og i de oplevelser, der har formet hende – fra barndommen i Chicagos South Side til hendes Ă„r som en erhvervsleder, der skulle finde balancen mellem moderskab og arbejde, og endelig hendes Ă„r pĂ„ verdens mest berĂžmte adresse. Med ĂŠrlighed og humor beskriver hun sine sejre og sine skuffelser, bĂ„de de offentlige og de private, og fortĂŠller hele sin historie, som hun har oplevet den. Det er varmt, klogt og Ă„benhjertigt.

MIN HISTORIE er en usĂŠdvanlig personlig beretning fra en kvinde med sjĂŠl og substans, der utrĂŠtteligt har overgĂ„et alle forventninger – og hvis historie inspirerer andre til at gĂžre det samme.

Michelle Obama (f.1964) er uddannet advokat fra Princeton university og Harvard Law School. Gift med Barack Obama.