(19)

Min mor plejede at sige

ljudbok och e-bok


En gribende fortÊlling om ikke blot at overleve katastrofen, men at fortsÊtte med at leve livet efter dens hÊrgen. Og om en mors forsÞg pÄ at finde livsglÊden efter sin datters alt for tidlige dÞd.

Erika har det hele. Hun er en succesfuld ejendomsmÊgler i New York og har to smukke dÞtre. Men hendes liv tager en uventet drejning, da datteren Kristen dÞr i en togulykke, og hun bliver ramt af dyb skyldfÞlelse. Erikas overlevende datter, Annie, tackler sorgen pÄ sin egen mÄde: Hun er overbevist om, at der er sket en forveksling, og at Kristen stadig er i live. Erikas skyldfÞlelse og Annies benÊgtelse fÄr mor og datter til at glide fra hinanden, isoleret i hver sin elendighed.

En dag modtager Erika en anonym e-mail med et citat fra en af de scrapbĂžger, hun har givet til sine dĂžtre, fyldt med visdomsord fra hendes egen mor og bedstemor. E-mailen bliver den fĂžrste i en rĂŠkke, der leder Erikas opmĂŠrksomhed mod Mackinac Island, hvor hun tilbragte en ulykkelig barndom. Det fĂ„r Erika til at indse, at hun mĂ„ samle mod til at rejse hjem til sin barndomsĂž og komme overens med sin egen komplicerede fortid – ellers risikerer hun at miste begge sine dĂžtre for altid.

MIN MOR PLEJEDE AT SIGE er en international bestseller og Lori Nelson Spielmans tredje roman.


UpplÀsare: Maria Garde
LĂ€ngd: