(4)

Min smukke pige sover

ljudbok och e-bok


Sladrebladsjournalisten Ethel Lambston findes myrdet. Hun var elsket af fÄ og frygtet af mange, og lige inden sin dÞd nÄede hun at fortÊlle omverdenen, at hun ville afslÞre en rÊkke yderst pinlige skandaler inden for New Yorks modeverden.

Nerve Kearney, datter af byens tidligere politidirektÞr, drages ind i efterforskningen af sagen. Det viser sig, at mindst tre mÊnd har haft god grund til at Þnske Ethel Lambston dÞd: Hendes eksmand, der er pÄ fallittens rand pÄ grund af det underholdsbidrag, han er dÞmt til at betale Ethel pÄ livstid, hendes nevÞ, der er enearving, og modekongen, hvis forbindelse med mafiaen ikke tÄler dagens lys.

Neeves far og hendes gode ven, Jack, bryder sig ikke om, at hun involverer sig i efterforskningen af mordet, som desuden bringer minder frem om det uopklarede mord pÄ Neeves mor, og snart er hun fanget i et mareridt... en uhyggelig labyrint af ambitioner og grÄdighed, der kan vÊre dÞdbringende for Neeve.

Mary Higgins Clark (f.1927) er amerikansk kriminalromanforfatter. Hun debuterede i 1975 med spĂŠndingsromanen "Where Are the Children?" og har siden skrevet flere end 50 internationale bestsellers.