(0)

MIN VEJ TIL LIVET

e-bok


Forfatteren skriver:

Jeg er vokset op uden at blive mÞdt som den, jeg er. Jeg lÊrte tidligt, at det ikke var sjovt at vÊre mig i min krop, sÄ jeg lÊrte at dissociere fra mig selv. Jeg havde ingen kontakt med mig selv, hverken fysisk eller psykisk, og gjorde alt for at undgÄ at mÊrke mig selv. Det betÞd, at min krop og jeg brÞd sammen, da jeg var 37 Är.

Det blev til en kamp om overlevelse, men med stédighed, indsigt og visdom tog jeg et valg om at leve. Det blev et tilvalg af mig som menneske, med krop, sind, psyke og sjél – og alt, hvad det indebérer af tanker, fþlelser og erindringer.

Livet er smukt, selv der hvor det er svÊrt og byder pÄ flest udfordringer. Jeg ser pÄ min historie med kÊrlighed og taknemmelighed. KÊrlighed til dem, der var, og dem, der er. Taknemmelig for, at jeg er kommet hertil, hvor jeg er i dag. Trods vejen har vÊret intens, til tider umenneskelig, sÄ vil jeg ikke vÊre foruden.

Jeg inviterer dig med som spejl pĂ„ min rejse – en rejse fra Engleriget til at vĂŠre her som menneske pĂ„ Jorden.

Uddrag af bogen

Jeg var endnu der, hvor min krop og jeg ikke fungerede sammen. Jeg Þnskede ikke at vÊre pÄ det kursus. Jeg vidste, det ville vÊre godt. Jeg bad kroppen gÄ, men der skete ingenting. Jeg ville hjem, jeg var bange. Bange for alle disse mennesker. Bange for at vÊre der. Jeg kunne ikke bevÊge mig. Jeg sad nederst i halvcirklen. Kikkede pÄ alle de andre. MÊrkede deres problemer, smerter og udfordringer. Jeg vidste, de havde brug for hjÊlp. Jeg vidste, jeg kunne fjerne deres smerter. Jeg vidste, jeg kunne bidrage. Men jeg ville vÊk. Havde jeg vidst, hvordan jeg fik kroppen til at reagere, havde jeg gjort det. Nu sad jeg helt stivnet. Lukkede Þjnene og ventede pÄ, at dagen gik. Men der var ingen vej tilbage. Jeg havde valgt mig selv.

Om forfatteren

Jette Knudsen (f. 1971) er opvokset og bor pÄ MidtsjÊlland. Hun er uddannet industrilaborant, men fandt fÞrst sit egentlige virke, da hun Äbnede op for sit sande jeg. Hun er til magiske behandlinger og er ud over at vÊre unik som healer ogsÄ massÞr, clairvoyant og forfatter. Hendes grundlÊggende valg i livet er humor, leg, lethed og glÊde.