(0)

Mindfulness i hverdagen

e-bok


Charlotte Mandrups bog er en praktisk guide til et mere mindfuldt liv. Den giver dig mulighed for at trĂŠne evnen til at vĂŠre fuldt tilstede i nuet og bryde fri af tankernes tyranni.

SMID DE MENTALE LÆNKER. Bogens Ăžvelser og teknikker styrker din selvindsigt ved at give en bedre forstĂ„else af sammenhĂŠngen mellem dine tanker, dine fĂžlelser og dine handlinger. Det er fĂžrste skridt pĂ„ vejen ti l frihed og accept - til at slippe dine negative adfĂŠrdsmĂžnstre og nedbryde de barrierer, du hele ti den stiller op for dig selv.

VÆK FRA KRAVSTYRANNIET. Vores liv defineres og styres i hþj grad af omgivelserne, af fyldte kalendere, af andre menneskers þnsker og ikke mindst af de hþje krav, vi ofte stiller til os selv. Gennem mindfulness kan du genfinde kontakten til, hvem du er, og hvad du virkelig þnsker dig. Du vil opleve stþrre frihed, tilfredshed, gléde og effektivitet i hverdagen.

NUETS SKØNHED. Din intuition styrkes, fordi du bliver bedre ti l at opsnappe nuets nuancer og fÄr adgang til ubevidste ressourcer og kompetencer. Dine sanser skÊrpes, isÊr indadtil, og du kan igen mÊrke livet i de smÄ ting.

ÆGTE SELVINDSIGT OG STØRRE GENNEMSLAGSKRAFT. Du bliver mere dit 'ĂŠgte' jeg og handler med stĂžrre autenticitet og gennemslagskraft - bĂ„de personligt og professionelt.

OM FORFATTEREN. Charlotte Mandrup (f. 1960) er rÄdgiver for en rÊkke topledere i bÄde dansk og internationalt erhvervsliv. Hun har trÊnet yoga og mindfulness hele sit voksne liv. Charlotte Mandrups firma specialiserer sig i organisations- og ledelsesudvikling gennem trÊning, struktur og selvindsigt.

Denne e-bog egner sig bedst til at blive lÊst pÄ en smartphone eller en farvelÊser som fx en iPad eller Samsung Galaxy Tab.