(0)

Mine 7 bedste historier

ljudbok


Historiesamlingen indeholder en rÊkke eventyr med smÞlferne. Hver dag i ugen er tildelt en ny historie, sÄ lÊserne kan opleve et nyt smÞlfeeventyr hver aften. Samlingen her indeholder forskellige spÊndende situationer og udfordringer, som smÞlferne stÄr over for, sÄsom at forberede sig til den store efterÄrsfestival eller hÄndtere de hver af smÞlfernes unikke sÊrheder og frygt. Historierne handler om mange genkendelige emner; lige fra skoleliv og forberedelser til begivenheder til sjove situationer, der opstÄr mellem de smÄ blÄ smÞlfer.

SmĂžlferne

SlÄ Þrerne ud og tag med pÄ eventyr i det farverige SmÞlfeland med SmÞlfine, GammelsmÞlf, MusiksmÞlf, StÊrksmÞlf, DigtersmÞlf, SmilesmÞlf og alle de andre herlige smÄ, blÄ vÊsener. HÞr, hvad der sker, nÄr AltmuligsmÞlf gerne vil flyve, nÄr BagersmÞlf lÞber tÞr for Êg til sin kage, nÄr PyntesmÞlfs spejlbillede lige pludselig kommer til live, eller nÄr Gargamel gang pÄ gang forsÞger at spolere SmÞlfernes fredelige hverdag med sine onde planer og farlige eliksirer. Rigtig smÞlf fornÞjelse!

SmĂžlferne blev skabt i 1958 af den belgiske tegner Pierre ”Peyo” Culliford. De smĂ„, blĂ„ vĂŠsener, der er tre ĂŠbler hĂžje, bor sammen i smĂ„ huse af udhulede svampe i en landsby langt inde i skoven. NĂ„r de ikke leger, bygger, spiser, fester eller opfinder ting, gĂ„r dagene med at narre den onde troldmand Gargamel og hans kat Azrael, som vil gĂžre det af med dem...

Fra SmÞlfernes univers tÊller i dag en lang rÊkke tegneserier og bÞger, samt film og tv-serier, som bl.a. kan ses pÄ Netflix og YouTube.