(2)

Ming Selskabet

ljudbok och e-bok


Et myteomspundet maleri har i over tusind Ă„r har vĂŠret kejserens vigtigste ejendom og sikkerhed. Hans garanti for at besidde himlens mandat.

Kina 1982: En ung dansker lander tilfĂŠldigt i Kina – dengang verden var analog, og landet var som en Ăž. Han skal overtage salget af trykmaskiner for en tysk virksomhed. Langsomt suges han ind i en underlig kinesisk verden, hvor intet er, som det ser ud, og hvor tiden er gĂ„et i stykker. Det eneste virkelige synes at vĂŠre Maya med de grĂžnne Ăžjne, en gĂ„defuld pige han mĂžder en dag i Beijing.

Da han og Maya overvÊrer et attentat i Den Internationale Venskabsbutik, kastes han modvilligt og uerfarent ud i en sÞgen efter sandheden. Attentatet har tilsyneladende maleriet som omdrejningspunkt, og jagten pÄ det sender rystelser gennem riget, mens Maya viser sig at rumme langt mere end fÞrst antaget.

Kun det hemmelige Ming Selskab ved, hvordan maleriet og himlens krĂŠfter er forbundne, og kun selskabet ved, hvordan harmonien kan genoprettes. Problemet er, at ingen – eller nĂŠsten ingen – kender Ming Selskabet og dets hemmeligheder. Kina knager i fugerne, og bĂ„de billedet og himlens mandat er i fare. LĂžsningen pĂ„ de mange gĂ„der findes mĂ„ske dybt inde i Kinas hjerteland – i det oldgamle Shaolin-kloster.