(0)

Mirakelfloden

e-bok


Blandt regnskovens stammefolk dybt inde i Amazonas er forsker dr. Annick Swenson i gang med at udvikle et medikament, der vil kunne forandre kvinders liv for al fremtid. Projektet er omgÊrdet af stor mystik, Swenson nÊgter at rapportere hjem, og investorerne er ved at miste tÄlmodigheden. Anders Eckman fra Swensons medicinalfirma sendes ned for at undersÞge sagen. Det eneste, der kommer retur, er meddelelsen om hans dÞd.

Marina Singh, kollega til Anders og tidligere student under dr. Swenson, tager nu af sted – helt ind i Sydamerikas mĂžrke hjerte – for at undersĂžge det pĂ„stĂ„ede dĂždsfald og for at finde ud af, hvad det er for en velbevogtet hemmelighed, dr. Swenson skjuler.

Marina ved ikke, at der i dette ĂŠldgamle hjĂžrne af verden lurer farer, som kommer til at overgĂ„ hendes vildeste fantasi. Den unge forsker mĂ„ lĂŠre at navigere i et territorium, hvor fornuften er sat ud af spil – og det er kun tiden, der kan vise, om dr. Swenson har lĂŠrt hende nok.

Mirakelfloden er en fortÊlling om kÊrlighed, vanvid og frygt og om de dilemmaer, der opstÄr, nÄr videnskaben kolliderer med vores forestillinger om fornuft og etik.