(20)

Miraklet i LEGO

ljudbok och e-bok


Miraklet i LEGO fortÊller den utrolige historie om en verdensberÞmt dansk virksomhed, som var dÞden nÊr, men overvandt krisen og nu har stÞrre succes end nogensinde fÞr. Det er historien om ejerens sÞn, Kjeld Kirk Kristiansen, som skabte en blomstrende succes i LEGO, mens han kÊmpede med sin far om magten. Om hans livslange strÊben efter at lÞfte virksomheden til at tjene et hÞjere formÄl. Og om hans smertefulde nederlag, da LEGO blev ramt af en livstruende krise, og han mÄtte overlade ansvaret til den blot 35-Ärige JÞrgen Vig Knudstorp.

Det er ogsÄ historien om den unge topchef, som forstod, at han kun kunne redde LEGO, hvis han sÞgte ind i virksomhedens sjÊl for at finde svaret pÄ det afgÞrende spÞrgsmÄl: Hvorfor eksisterer LEGO?

Hans mission lykkedes. LEGO’s sĂ„kaldte turn around har vakt international opsigt.

Bogen lĂžfter ogsĂ„ slĂžret for LEGO’s nye projekt for fremtiden, hvor virksomheden vil udfĂžre det samme kunststykke, som Apple har gjort med computere, mobiltelefoner og musikafspillere: LEGO vil revolutionere verdens syn pĂ„ bĂžrns leg og lĂŠring.

Bogen er skrevet af BĂžrsens journalistiske chefredaktĂžr, Niels Lunde, som har gennemfĂžrt flere end hundrede interview med nĂžglepersoner i og uden for LEGO.


UpplÀsare: Kasper Holten
LĂ€ngd: