(0)

Mission ledelse

e-bok


Ledelse gÞr en forskel. Og god ledelse kan afhjÊlpe mange af de udfordringer, som hverdagens ledere stÄr overfor i disse Är - udfordringer som stress, sygefravÊr, manglende samspil eller tillid. Det ved de ledere, du mÞder i denne bog. De ved ogsÄ, at ledelse ikke altid handler om at klare alting alene. Derfor har de bedt om hjÊlp til at lÞse deres ledelsesopgave - og det har de fÄet af nogle af Danmarks dygtigste ledelseseksperter.

Sammen finder lederne og konsulenterne frem til nye veje, nye mÄder, hvorpÄ lederne og deres medarbejdere kan nÄ deres fÊlles ambitiÞse mÄl med deres virksomheder og institutioner. Den udvikling, lederne og deres virksomhed gennemgÄr, er dokumenteret i en udsendelsesrÊkke pÄ DR2 i efterÄret 2010. Udsendelserne kan ogsÄ ses pÄ DRs hjemmeside, hvor du desuden vil have mulighed for at deltage i debatten og lÊse andres synspunkter og holdninger.

Bogen her spiller sammen med udsendelserne. Den beskriver de samme mennesker og de samme problemstillinger som pÄ tv, men den dykker samtidig ned i hver enkelt institution og i, hvordan man med fÄ og enkle vÊrktÞjer kan bygge det langsigtede fundament for organisationernes udvikling.