(26)

Mission sund mad: 100 af Michelles bedste opskrifter

e-bok


Det behĂžver ikke at vĂŠre svĂŠrt at leve sundt og godt

FÄ inspiration til nem og sund mad til alle dagens mÄltider i Michelle Kristensens bog med 100 af hendes mest populÊre opskrifter pÄ alt fra skyrboller og minipizzaer til mÊttende salater og lÊkre snacks.

Mere end 70.000 danskere har vÊret pÄ en af Michelle Kristensens populÊre MK camps, hvor de har fÄet inspiration, motivation og redskaber til en permanent livsstilsomlÊgning med enkle kostprincipper, hvor der stadig er plads til fest og sÞde sager indimellem.

MK principperne handler om alt andet end kalorietĂŠlling og at sulte sig selv og giver ud over en sundere og slankere krop ogsĂ„ masser af energi og bedre humĂžr. En af de bedste mĂ„der at holde fast i den nye livsstil er aldrig at gĂ„ ned pĂ„ inspiration til ny, velsmagende mad, men det kan vĂŠre en udfordring at finde inspiration til nye retter, der kan laves pĂ„ nul komma fem i en travl hverdag. Derfor har Michelle nu samlet 100 af sine mest populĂŠre opskrifter til alle dagens mĂ„ltider med masser af inspiration og tips til at holde den sunde og slanke livsstil – bĂ„de derhjemme og pĂ„ arbejdet.

Sund mad skal smage godt og vĂŠre simpel at lave, og ingredienserne skal kunne kĂžbes i supermarkedet. Og

ingen har tid til at stÄ timevis i kÞkkenet hver dag. Michelle Kristensens mission er at fÄ danskernes Þjne op

for, hvor let en sund livsstil kan vĂŠre, nĂ„r man lĂŠrer at lave mĂ„ltiderne pĂ„ en ny mĂ„de. Med opskrifterne i denne bog kan alle fĂ„ nem og lĂŠkker mad hele dagen uden sult – og uden at fĂžle, at man savner noget