(0)

Mit hemmelige liv

e-bok


Et ĂŠrligt, intenst og skĂžnt genkendeligt billede af kvindeliv og overgangsalder, der ikke behĂžver betyde undergang.

Da statsministeren gÄr pÄ live tv den 11. marts 2020 og meddeler, at Danmark lukker ned, lukker Lotte Kaa Andersens krop ogsÄ ned. Noget tungt og varmt rammer hende som en bombe. Hun kan ikke sove. HudlÞs og gennemsigtig gÄr hun gennem det forÄr uden at fortÊlle sin mand, sÞster eller bedste veninde om det, der sker med hende.

Midt i den perfekte storm beslutter hun sig for at blive klogere pĂ„ det, der sker med hende. Hun spĂžrger sine bekendte, en astrofysiker, en influencer, en journalist, en etnolog, en sexolog, en fremtidsforsker og to forfattere om deres erfaringer med at vĂŠre midt i livet – og sĂžger ekspertrĂ„d hos en lĂŠge, en psykiater og en gynĂŠkolog.

Mit hemmelige liv er en personlig og kollektiv fortÊlling om overgangsalder og kvindeliv. Om tab, sorg, skam og frihed. Og om at spÞrge, dele og rÊkke ud til andre kvinder (og en enkelt mand), nÄr de tektoniske plader knager og brager under dig. Overgangsalderen kan fÞles som at krydse en Þrken med en dÄrlig GPS, men mÄske behÞver vi ikke at gÄ der alene.