(0)

Mit Lolland-Falster

e-bok


Som professionel naturfotograf tÊnkte Mads Hagen: Hvem der bare kunne tage til Kenya, Svalbard eller dybt ind i Borneos jungle og komme helt tÊt pÄ giraffer, isbjÞrne og orangutanger. Med fingeren pÄ aftrÊkkeren servere verdens rigdom af farver og forunderlighed for betagede dokumentarseere hjemme i stuerne.

Men det havde mange andre fÞr ham jo gjort. Hvad hvis man i stedet gik til det lokale og velkendte med samme ambition: at vise naturen som noget eksotisk og dyrebart? Med den tanke pakkede Mads Hagen sit kamera og sit arsenal af camouflage og skjul og gik undercover pÄ de naturrigeste egne af sin hjemstavn Lolland-Falster.

Tre Ă„r senere blev det til denne bog – Mit Lolland-Falster – der er en genopdagelse af den danske naturs skĂžnhed og skrĂžbelighed. Billederne i bogen er alle taget pĂ„ de to Ăžer og udgĂžr fotografens personlige vision, men uanset hvor man bor i landet, vil man kunne genkende motiverne. Alt fra sommerfugle til havĂžrne, bĂžgeskove til hule trĂŠer, vandkantens vadefugle til grĂŠvlingen i nattemĂžrket – alt det, der udgĂžr det danske landskab, viser sig sjĂŠldent sĂ„ smukt som i bogen her.