(145)

Mit navn er Jensen

ljudbok och e-bok


Skyldig. Ét enkelt ord pĂ„ en tiggers papskilt. Og nu er han dĂžd, stukket ihjel pĂ„ gaden i det vinterlige KĂžbenhavn. Det er den anden hjemlĂžse fundet knivdrĂŠbt inden for kort tid. Dagbladets reporter Jensen snubler nĂŠrmest over liget indhyllet i sne pĂ„ vej til redaktionen en tidlig morgen. Hjemvendt efter femten Ă„r i London har hun ikke lĂŠngere et stort netvĂŠrk, og hun ringer til kriminalkommissĂŠr Henrik Jungersen, som hun engang har haft en intens affĂŠre med. Gamle fĂžlelser genoplives, og det samme gĂžr gamle fortrydelser. Det viser sig dog kun at vĂŠre begyndelsen pĂ„ Jensens problemer. Hendes chef, den legendariske chefredaktĂžr Margrethe Skov, er stĂŠrkt utilfreds med, at Jensen ikke har brugt sit fĂžrstehĂ„ndskendskab til sagen til at sikre Dagbladet forsidehistorien. Men Jensen vil hellere til bunds i, hvad der er sket med den unge mand. Da et tredje lig dukker op, virker det indlysende, at en seriemorder stĂ„r bag.

’’Mit navn er Jensen’’ er fĂžrste bind i Heidi Amsincks krimiserie, som foregĂ„r i hjertet af KĂžbenhavn med den kvindelige journalist Jensen i hovedrollen.

Om forfatteren:

Heidi Amsinck (f. 1967 i KĂžbenhavn) er uddannet journalist og har siden 1992 boet og arbejdet i London, bl.a. som korrespondent for BĂžrsen og Jyllands-Posten. Som barn var hun besat af BrĂždrene Grimms eventyr, men det var Roald Dahls sorthumoristiske ’’SkĂŠbnefortĂŠllinger’’ pĂ„ dansk tv i 1970erne, der for alvor grundlagde en livslang fascination af uhygge og menneskers mĂžrke sider. Hun skriver i dag pĂ„ engelsk og er fortĂŠlleren bag en stribe dunkle skĂŠbnenoveller, bl.a. produceret for BBC Radio 4. Med ’’Mit navn er Jensen’’ debuterer hun som krimiforfatter.


UpplÀsare: Githa Lehrmann
LĂ€ngd: