(0)

Mitla Passet

ljudbok


Hvad fĂ„r den amerikanske forfatter Gideon Zadok til at slutte sig til LĂžvebataljonen – det berĂžmte israelske faldskĂŠrmskorps – og risikere livet i Mitla Passet dybt inde bag fjendens linjer i SinaiĂžrkenen?

Gideon er en mand i dyb konflikt. Han er splittet mellem sin kĂŠrlighed til sin kone Val og sine bĂžrn og sin voldsomme lidenskab for Natasha, en af de smukke jĂždinder i inderkredsen omkring premierminister Ben Gurion. Og han er splittet mellem sine lette Hollywood-film-sejre og sit Ăžnske om at blive en seriĂžs forfatter.

I bevidstheden om dette og med yderligere en mĂžrk hemmelighed i sit liv har Gideon forskanset sig i Mitla Passet for at ransage sig selv og mĂžde sin skĂŠbne.

Leon Uris (1924-2003) var en amerikansk forfatter, der skrev en lang rĂŠkke historiske romaner. Hans bĂžger opnĂ„ede stor popularitet og blev oversat til mange fremmedsprog. Flere af hans bĂžger er inspirerede af hans egne erfaringer som soldat i Europa under anden verdenskrig. Denne krig og en lang rĂŠkke andre krige og konflikter i det tyvende Ă„rhundrede danner bagtĂŠppe for flere af Leon Uris’ mest populĂŠre bĂžger.


UpplÀsare: Steen Heinsen
LĂ€ngd: