(10)

Mod midnatssolen

ljudbok och e-bok


Amy rejser med sine tre dĂžtre til TromsĂž for at deltage i en familiefest hos sin norske kĂŠreste, Mats. Med sig pĂ„ rejsen har hun ogsĂ„ sine to veninder, Kari og Lulu. De har en frossen moderkage pĂ„ slĂŠb og problematiske forhold i bagagen. Karis mand har skjult et misbrug, Lulu ved slet ikke, om hun vil have kĂŠreste og bĂžrn, og Amy skal finde fodfĂŠste i en sammenbragt familie. Hvad gĂžr hun med marsvinet, der har fĂ„et stress af at flytte mellem to hjem? Og hvordan forliger hun sig med, at Mats’ ekskone stadig stĂ„r pĂ„ dĂžrskiltet?

Rejsen bringer dem ud i Norges vilde natur og konfronterer dem samtidig med deres skelsÊttende ungdomsÄr i Kalundborg, hvor Amys ungdomskÊreste dyrkede VestsjÊllands bedste pot. Ud af det vokser en vidtforgrenet fortÊlling om deres venskabs styrker og sÄrbarheder og om kÊrlighed: Den man mister, den man fravÊlger, og den man gerne vil kÊmpe for.

Mod midnatssolen af Dy Plambeck er en roman om venskabets kraft, om moderne familieformer og de fortÊllinger, der spirer frem, nÄr forestillingen om kernefamilien er brudt sammen. Den handler om at blive synlige for hinanden og finde hjem pÄ et sted og i en familie.


UpplÀsare: Dy Plambeck

LĂ€ngd: