(1)

Monogrammordene : En ny Hercule Poirot krimi

ljudbok


Vi er i London. Året er 1929 – i starten af Poirots karriere som privatdetektiv. Under en frokost bliver Poirot forstyrret af en ung dame, som fortéller, at hun vil blive myrdet. Hun er bange, men beder ham alligevel indtréngende om ikke at afslþre morderen, eftersom hun har fortjent sin dþd, og drabet er retférdigt.

Den dÞdsensangste unge kvindes forsvinden sÊtter alligevel Poirot i gang med jagten pÄ en seriemorder, som efterlader en guldmanchetknap med initialerne PIJ i munden pÄ sine ofre.

”Nej. Åh, jeg har sagt for meget! Hvor er jeg dog dum! Jeg fortalte Dem det kun fordi De ser sĂ„ venlig ud, og jeg troede De ikke kunne gĂžre noget. Hvis De ikke havde sagt at De var pensioneret og fra et andet land, ville jeg ikke have sagt et ord! Lov mig det her: Hvis jeg bliver fundet dĂžd, skal De sige til Deres ven, politimanden, at han ikke mĂ„ lede efter min morder.”

Hun klemte Ăžjnene i og foldede hĂŠnderne. Ӂh, lad ikke nogen Ă„bne deres munde! Denne forbrydelse mĂ„ aldrig blive opklaret. Lov mig at De vil sige det til Deres ven, politimanden, og fĂ„ ham til at vĂŠre enig? Hvis De er interesseret i retfĂŠrdighed, sĂ„ gĂžr som jeg beder Dem om.”

Sophie Hannah (fÞdt 1971 i Manchester) er en gudsbenÄdet forfatter. Hun har skrevet lyrik, noveller, bÞrnebÞger, romaner og krimier og er blevet oversat til 20 sprog. To af hendes krimier er blevet filmatiseret.

Agatha Christies arvinger har specifikt valgt Sophie Hannah til at fĂžre Poirots arv videre og hĂŠdre et elsket forfatterskab, der snart kan fejre 125 Ă„rs jubilĂŠum.


UpplÀsare: Carsten Warming
LĂ€ngd: