(0)

Mord i dit hjem - krimier fra forfatternes egne boliger

e-bok


Mord i dit hjem er en samling krimifortĂŠllinger med et benspĂŠnd. De SKULLE nemlig foregĂ„ i forfatternes egne hjem. Det sted, de fleste – forfattere inklusive – forbinder med noget ufarligt. SĂ„dan er det bare ikke altid ...

Jakob Melander inviterer ind i privaten – overfĂžrt forstĂ„et som bĂžgernes verden, antikvariatet og sikringen i HovedstadsomrĂ„det – til en uheldsvanger historie om et hamskifte.

Henrik Brun fortĂŠller om en mand, der var panisk bange for ilden, men som alligevel bliver fundet brĂŠndt i et af sommerhusene ved Blokhus.

Stephanie Caruana tager os med ind i en lejlighed pÄ Amager, hvor en forfatter uden inspiration har bloddryppende drÞmme.

Dorthe Annette Hansen lader en forfulgt journalist vende tilbage til sit fÞdested pÄ NykÞbing Falster, hvor en uhyggelig hemmelighed spÞger pÄ loftet.

Pernille Boelskov holder os fanget i et hus pÄ Bornholm, hvor et mord bliver begÄet, mens en snestorm holder pÄrÞrende og en efter-forsker fanget inden dÞre.

Thomas Aagaard Skovmand fortÊller om Bergstrand, KÞbenhavneren i Vejle, der en sÞvnlÞs nat opdager en udspekuleret hemmelig-hed om den ellers sÄ harmlÞse Jensen med de jordkolde Þl.

Rune Stefansson tager os med ind i hans trevÊrelses lejlighed i svÞmmehalskvarteret pÄ Frederiksberg. Pludselig flÊkker et natskrig stilheden.