(1)

Mord i mosen

e-bok


I Utterslev Mose finder man liget af en nÞgen teenagerpige af tyrkisk herkomst. KriminalkommissÊr Martin Bjergmark sÊttes pÄ sagen, og snart viser det sig, at opklaringsarbejdet bliver meget mere kompliceret end ventet, da offerets bedste veninde ogsÄ findes myrdet en uge senere. Der er mange lighedspunkter mellem de to begivenheder. Er gerningsmanden mÄske én og samme person? Eller er det andet drab et inspirationsmord?

Bjergmark er i et slemt dilemma, da han begynder at modtage mystiske anonyme breve. MÄske er han ogsÄ selv kommet pÄ dÞdslisten? Og da endnu et offer falder for den gale morder, stiger panikken i befolkningen. Politiet er i chok, og et massivt antal betjente sÊttes pÄ sagerne, al orlov inddrages, journalisterne samles som gribbe. Det lader til, at en seriemorder er pÄ spil!

Men alle spor ender blindt, og det gÄr op for Martin Bjergmark, at han er nÞdt til at tage utraditionelle metoder i brug, hvis han skal forhindre, at der sker en ny forbrydelse. Han lÊgger en dÞdsensfarlig kabale.

Om forfatteren:

Bente Nimb. FĂždt 1940 i KĂžbenhavn. Debuterede som forfatter med bogen "Rejsen mod Bente" i 2001. Hun har mere end 35 Ă„rs erfaring indenfor ejendoms- og finansieringsbranchen. Hun har mange jern i ilden og altid gang i nye projekter.

Tidligere udgivelser:

Mord i julen, 2004

Mord pÄ krÊmmermarkedet, 2005

Mord i Frihavnen, 2007

Forfatteren har allerede fra fÞrste udgivelse fÄet flotte anmeldelser, hvilket skyldes den sÊrdeles autentiske mÄde, Bente Nimb formÄr at skrive pÄ.

Alle personerne i krimierne - de udstĂždte, de hjemlĂžse, de prostituerede, de kriminelle, bagmĂŠndene, m.v. - er personer, hun har mĂždt i det virkelige liv under research til historierne.

I Mord i mosen talte hun blandt andet med en psykiater for at komme lidt til bunds i mulige motiver for sindssyge til at begÄ mord.