(212)

Mord i virkeligheden - 24 retsmedicinske sager

ljudbok


Retsmedicin er om noget det medicinske omrÄde, der binder liv og dÞd sammen. Retsmedicinere kommer under huden pÄ danskernes hverdagsliv og fÄr et barskt indblik i den menneskelige natur. Det kan vÊre skrÊmmende, men er ogsÄ frem for noget Êrligt. Den dÞde krop er fredfyldt, al forstillelse og falskhed er forsvundet.

Retsmedicineren stĂ„r til hverdag over for det puslespil, det er at fĂ„ drab og andre sager til at give mening. Det lĂŠgefaglige, kriminaltekniske puslespil skal gĂ„ op. Denne bogs 24 retsmedicinske fortĂŠllinger tager udgangspunkt i virkelige sager. Alt, hvad der stĂ„r i bogen, er sandt, men anonymiseret. Mordene er fra virkeligheden, ligesom alle de andre sager i bogen – nogle pudsige, andre rĂžrende.

Man lades ikke upÄvirket efter at have lÊst fortÊllingerne. Det er grusomt, hvad vi mennesker til tider gÞr ved hinanden.

Virkeligheden overgÄr fiktionen.

JĂžrgen Lange Thomsen og Jytte Banner er retsmedicinere.

ANMELDERNE SKREV

"Bogen beskriver 24 anonymiserede men sande retsmedicinske sager. de 24 fortĂŠllinger er skrevet af fremtrĂŠdende retsmedicinere og omhandler nogle af deres mest uforglemmelige sager. Foruden gys og mystik giver bogen derfor et unikt indblik i retsmedicinsk praksis."

- Magasinet Sundhed


UpplÀsare: Steen Heinsen
LĂ€ngd: