(1)

Morten og Mutti (1) - Den store flugt

ljudbok


Morten MĂŒnster og Mutti har fĂ„et en god idĂ©: grusom gemmeleg. De vil kĂžre rundt i Danmark, og hver time vil de afslĂžre, hvor de befinder sig. Og den person, der fĂžrst finder dem, fĂ„r en prĂŠmie. Men ingen dukker op. Overhovedet. Kun en bil med fire robotter. Og for resten var der ogsĂ„ noget med robotstĂžvsugeren, som var lidt underlig hjemme hos Morten. Er det i det hele taget ikke, som om maskinerne er blevet lidt for levende?

Med ca. 450.000 fĂžlgere er Morten MĂŒnster mĂ„ske Danmarks mest populĂŠre youtuber, og i bĂžgerne "Morten & Mutti" kommer man med ham og mor Hanne ud pĂ„ de mest halsbrĂŠkkende eventyr med andre figurer, som er kendt fra hans sketches: ekskĂŠresten Ritta, populĂŠre Brian og den lidt tunge Lars.

Bogen er skrevet af Line Kyed Knudsen, som ogsĂ„ er forfatter til serien om lillesĂžster Naja MĂŒnster.

Line Kyed Knudsen (f. 1971) har skrevet en lang rĂŠkke bĂžrne- og ungdomsbĂžger i forskellige genrer. Hun er uddannet cand.merc. i Human Ressource Management, men allerede som barn drĂžmte hun om at blive forfatter. Hun debuterede i 2003 med "Pigerne fra Nordsletten".


UpplÀsare: Mikkel Hansen
LĂ€ngd: